SEO optimalisatie

Bepaal je doel en doelgroep

Voordat je heel hard aan de slag gaat met je website, is het goed om je doel te bepalen. Daarbij hoort ook de vraag; wie is je doelgroep? En waar kan ik hem vinden?

Het is verleidelijk om te denken dat jouw product of dienst voor iedereen geschikt is. Toch is het verstandig om goed in kaart te brengen wie je nou concreet wilt bereiken. Daarbij is het belangrijk om je toekomstige klanten zo specifiek mogelijk te benoemen. Als je dat weet, kun je daar weer je marketingstrategie op aanpassen. Heb je hulp nodig bij het maken van je Marketing Strategie?

MAAK EEN AAFSPRAAK

Hoog in Google komen

Door je website goed in te richten, kan je je positie beïnvloed in de zoekmachines. Meer bezoeken betekent meer klanten en meer omzet.

Een mooi doel dus, maar hoe bereik je dat? Bekijk onze tips:

Bekijk onze workshops om je verder te helpen. Wil je liever bezig zijn met je eigen vak, dan kunnen wij je SEO optimalisatie doen.

MAAK EEN AAFSPRAAK
SEO optimalisatie
SEO optimalisatie

Zorg voor lokale zichtbaarheid

Zorg dat je lokaal vindbaar bent en je klanten niet een plaats verder hoeven te rijden om hun diensten of producten te halen. De meeste mensen halen hun diensten liever lokaal.

Heb jij nog nauwelijks aandacht besteed aan waar jouw website te vinden is in de lokale zoekresultaten, dan wordt het tijd om daarmee te beginnen. Ook als je landelijk werkt! Wil je zelf aan slag wil met je SEO Optimaliseren, dan geven wij ook workshops die je hier mee helpen. Wil je liever geen gedoe en je bezig houden met je eigen vak, dan kunnen wij je website SEO optimaliseren.

MAAK EEN AAFSPRAAK

Website Analyse en SEO Analyse

Het klinkt vanzelfsprekend. Hoe beter jouw website is, hoe meer je uit jouw website haalt. Je denkt misschien nu aan meer bezoekers. Misschien hogere posities in de zoekmachine. En dat levert een betere website ook op. Maar het levert meer op, namelijk:

  • Bezoekers die direct een goed gevoel krijgen wanneer ze op de website komen.
  • Meer bezoekers die zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
  • Bezoekers die direct kunnen zien wat je aanbiedt en waarom je anders bent dan jouw concurrenten.
  • Bezoekers die langer op de website blijven, meer pagina’s bezoeken.
  • En meer sales.
MAAK EEN AAFSPRAAK
SEO optimalisatie

Bereik meer Bezoekers

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem gerust contact met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

NEEM CONTACT OP